Fiecare acțiune organizată împreună cu dumneavoastră, dragi membri AMR, este o reușită, este un bun prilej de a ne bucura, de a împărtăși reușite și proiecte viitoare.

Vineri, 15 iulie, am organizat acțiunea ”Tradiții gastronomice macedonene” la care au luat parte peste 80 de membri ai asociației, din județul Dolj. Rețetele macedonene autentice le păstrăm cu sfințenie și ne bucurăm de gustul lor în familia AMR.

Cu o salată shopska, cu o mâncare de fasole, cu o plăcintă cu brânză (avem atât de multe variante de plăcintă cu carne tocată, cu foi rupte, cu varză, cu praz), cu muzică macedoneană interpretată de tinerele noastre talentate Dalia Stancu, Mihaela Patricia Şuţu și Bianca Maria Şuţu, cele câteva ore petrecute împreună ne-au adus bucurie!

Vă așteptăm la cursurile de limbă macedoneană atât pentru începători, cât și pentru avansați la sediul AMR, Filiala Craiova, dar și la atelierele de creație organizate în fiecare săptămână. Mulți dintre dumneavoastră participă și vor participa la taberele pe care le organizăm în Macedonia. În aceste zile avem o delegație prezentă la Festivalul Nunții din Galicnick.

Duminică seara vă așteptăm în Centrul Vechi din Craiova la un spectacol susținut de Ansamblul Sonțe cu dansuri macedonene.