Reprezentanții AMR, împreună cu deputatul Ionel Stancu, au participat în această seară la un eveniment cultural deosebit, la vernisajul expoziției artistului de etnie macedoneană Bogdan Breza. Sugestiv intitulată ”Punct”, vernisajul a fost găzduit de Galeria Simeza, din București.

Expoziția cuprinde lucrări ale talentatului Bogdan Breza, dar și opere ale artiștilor plastici Ion Țițoiu, Sandu Petre și Matei Șerban Sandu.

Absolvent al Academiei de Artă București, secția sculptură, Bogdan Breza este membru UAP din 1997, iar din 2002 este membru în Consiliul de Conducere al Filialei de Sculptură UAP, filiala București. Este profesor de specialitate la Catedra de Sculptură, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București.

Este unul dintre etnicii extrem de talentați ai Asociației Macedonenilor din România cu care ne mândrim. Acesta a participat la numeroase simpozioane, saloane de artă și expoziții atât în țară, cât și în străinătate.

Vă mulțumim, dragi artiști! Prin fiecare operă creată, prin fiecare demers cultural-artistic, promovați diversitatea și interculturalitatea!