Deputatul Ionel Stancu, în calitate de inițiator, alături de deputații lusein IBRAM – Uniunea Democrată Turcă din România și Silviu VEXLER – Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, au adus o modificare extrem de importantă pentru tulceni la Legea pensiilor.

”Mă bucur nespus pentru încă o reușită a reprezentanților minorităților naționale. Pe 29 aprilie, proiectul inițiat de mine și susținut de colegii mei a fost votat în Camera Deputaților, aducând o modificare extrem de importantă pentru tulceni la Legea pensiilor, mai exact, includerea Municipiului Tulcea în rândul localităților prevăzute în alin. 5 al art. 65 din Legea nr. 263/2010, cu modificările și completările ulterioare. Am reușit astfel reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani fără penalizare pentru locuitorii acestui municipiu. Conform Institutului Naţional de Statistică speranţa de viatä în judeţul Tulcea este de doar 73 de ani, a doua cea mai mică din țară după judeţul Satu Mare” – Ionel Stancu.

Vestea anului: TOŢI TULCENII ies la pensie cu 2 ani mai devreme!

În şedinţa de plen a Cemerei Deputaţilor, cu 209 voturi PENTRU, 81 IMPOTRIVĂ şi 2 ABŢINERI a fost adoptată Pl-x 170/2021, proiectul de lege iniţiat de trei deputaţi ai minorităţilor şi anume deputat lusein IBRAM – Uniunea Democrată Turcă din România, deputat Silviu VEXLER – Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România şi deputat Ionel STANCU – Asociaţia Macedonenilor din România, lege ce permite pentru TOŢI TULCENII să se pensioneze mai devreme cu doi ani!

Felicitări, domnule deputat!