În ciuda distanțării sociale pe care am fost și suntem nevoiți să o respectăm, din cauza pandemiei, Asociația Macedonenilor din România a rămas extrem de activă, în mediul online. Am lansat provocări pentru toți membrii noștri, persoane atât de talentate, oameni minunați care își continuă pasiunile doborând orice bariere sociale sau de altă natură. Suntem mândri de fiecare dintre dumneavoastră, suntem mândri că sunteți parte din Asociație! Suntem o comunitate frumoasă pentru care tradițiile, obiceiurile străbune sunt sfinte și pe care dorim să le dăm mai departe!

Vă mulțumim pentru toate cântecele interpretate atât de frumos, pentru lucrările de pictură trimise, pentru articolele, referatele, compunerile referitoare la comunitatea macedoneana, la tradiții, obiceiuri, gastronomie și cultura macedoneană, pentru lucrările trimise la concursul de lucru manual.

Fiecare lucrare este specială, dumneavoastră sunteți speciali!

Fiecare juriu, din fiecare regiune a Asociației Macedonenilor din România a deliberat în această perioadă, iar toți câștigătorii concursurilor online vor fi anunțați!

Felicitări tuturor!