Drept la replica pentru articolul aparut pe site-ul HotNews.ro pe data de 26 ianuarie 2011 si realizat de catre I.R.

In atentia I.R. si catre Spitalul Elias,

Spitalul Elias si-a permis sa dea informatii detaliate despre fiica mea deputat Liana Dumitrescu fara acceptul familiei, ba mai mult eu sunt consternata despre tot ceea ce scriu acesti indivizi de la Spitalul Elias, lucruri despre care nu am avut niciodata cunostinta. Aceea boala grava pe care o scot in evidenta este urmarea tratamentului facut, dar nu m-ar mira sa nu inventeze sau sa regizeze deoarece aici am asistat la regii de parca am fi fost pe platouri la Hollywood si nu intr-un spital unde oamenii sunt suferinzi si au nevoie de ingrijire, de caldura si de un tratament corespunzator. Cum de nu am fost anuntata eu, ca familie, ca au fost facute analizele in strainatate?

Domnilor, nu continuati cu minciuni si falsuri grosolane deoarece criminalitatea iese in evidenta fara sa facem prea mari eforturi. Ieri pe data de 25 ianuarie am gasit-o pe fiica mea intr-o stare deplorabila fara ca sa-i dea cineva vreun ajutor, fiind chemati acolo sa ne luam adio de la ea. Noi membrii familiei si prietenii care o iubesc am sarit in ajutorul ei. Cand au vazut ca reusim sa o scotem din starea critica in care se afla, ne-au dat afara ca pe ultimii oameni. Le-am cerut sa-mi dea seringile si pungile de perfuzii pentru a le analiza deoarece sunt sigura ca in acestea nu se gasea medicamentatia de care ar fi avut nevoie fiica mea. Confirmarea a fost rapida, o seringa si-a terminat continutul si a trebuit sa fie inlocuita si nemaivand nevoie dansi de ea, am cerut-o pentru analize. Mai aveau putin si ma bateau, nu mai stiu cati erau15-30, erau ca niste gaste. Mentionez ca nu eram singura, am martori. Daca acestia nu aveau nimic de ascuns de ce nu mi-au dat seringa ? De ce se tem daca totul este perfect? Mai ales tinand cont ca pe noi ne chemasera in interior pentru a ne lua la revedere de la deputata Liana Dumitrescu, deci totul era regizat, extrem de bine regizat.

Pe data de 25 ianuarie in jurul pranzului tocmai anuntasem toate ministerele de lipsa de responsabilitate si etica medicala in acest caz. De aceea s-au gandit cand au primit informatia de la Ministerul Sanatatii ca ar fi bine sa o elimine pe deputat Liana Dumitrescu pentru ca le pata „reputatia” din acest lagar al terorii care este Spitalul Elias. De altfel si-au permis sa anunte inainte de vreme decesul fiicei mele deputat Liana Dumitrescu fara ca acesta sa fi fost consemnat. Gandurile lor negre nu au putut sa se implineasca deoarece procuratura era la usa si ii astepta. Dandu-si seama ca sunt intr-o mare dificultate au repus aparatele si medicatia si toata noaptea pacienta a fost stabila. Am fost foarte linistita pentru ca medicul de garda si asistenta cu care lucra acesta se cunostea ca nu erau implicate in aceasta crima.

Printre cele 15-30 de persoane de care am vorbit mai inainte se aflau foarte multe persoane care radeau, se bucurau, deci asteptau sfarsitul fiicei mele si ii intreb oare de ce cu atata bucurie? Acestea sunt lucruri observate de mine si de catre cei care ma insoteau. Neindeplinindu-si misiunea de a o ucide pe 25 ianuaire, la 5 zile dupa ziua de nastere a deputatului Liana Dumitrescu, au fost atat de suparati si de nervosi ca au chemat paza sa ne dea afara si pe mine, mama ei, m-au luat din mana in mana si m-au aruncat afara pentru ca le-am facut o poza in momentul cand se agitau sa arate cat sunt ei de profesionisti (era Procuratura si Politia afara). Si ca sa va dovedesc ca sunt criminali, astazi 26 ianuarie nu mi-au permis sa intru la fiica mea ca sa nu mai vad ce fac, pentru ca de dimineata era iarasi de serviciu tura care cu o zi inainte ii pusese viata in pericol. Si toate acestea se intampla de cand a dus-o si a asistat-o la operatie (pe data de 20 ianuarie) sefa de sectie, Manolescu.

Este foarte curios pentru mine care am fost prezenta zi si noapte langa fiica mea ca ies cu astfel de declaratii cat de mult au luptat si cat de multe analize i-au facut in tara si in strainatate cand eu nu am fost pusa la curent cu ceea ce i se intampla fiicei mele cu toate ca le-am cerut acest lucru. Iar acest manager al Spitalului Elias, Profesor Doina Dimulescu si-a permis in conferinta de presa sa se laude cu atata nerusinare cand cu mine de cate ori statea de vorba de fiecare data incerca sa-mi demonstreze ca nu mai exista nici o sansa pentru fiica mea, ca trebuie sa ma impac cu gandul si ca nu trebuie sa aduc atat de multe acuze (toate acestea spuse pe un ton plin de ura). Mentionez ca eu am fost intotdeauna insotita de cineva. Poate s-a implicat in a ticlui tot felul de minciuni pentru a-i apara pe cei vinovati, dar dansa nu stie ca atunci cand aperi criminalul esti la randul tau complice.

In dupa amiaza zilei de 18 ianuarie deputata Liana Dumitrescu a primit tratamentul fatal care in mai putin de doua ore a transformat-o in leguma. Tratament facut de un pediatru din alt spital impreuna cu o doctorita cu figura de calau si tonul pe masura. Dat fiind faptul ca era o boala atat de rara de ce nu s-a constituit o comisie inainte de a-i administra medicamentele letale asa cum trebuia pentru o persoana avand calitatea de demnitar ? Nu este aceasta o crima? Mai aveti si curajul sa spuneti ca v-ati facut datoria ?

Dosarul medical al deputatei Liana Dumitrescu a fost cerut de catre deputat Oana Manolescu in prezenta mea si cu acceptul meu, eram una langa alta. Am fost refuzate categoric pe motiv ca nu intelegem nimic din termenii medicali. Si aici iese in evidenta cum incercati sa va acoperiti prin minciuna faptele criminale. Dupa 48 de ore din momentul in care am inceput discutia, documentele ne-au fost puse la dispozitie, dupa ce au avut la indemana destul timp pentru a falsifica niste hartii care nu sunt inregistrate ca documente.

Daca a cunoscut aceasta boala atat de grava care s-a declansat in 2 ore de la internare, de ce mie, mama ei, aceasta Dimulescu nu mi-a spus, sau este o inventie pentru a-si apara pielea ?

Mentionez ca fiica mea nu a fost niciodata bolnava decat de astm alergic, pietre la rinichi si banalele raceli. Nimeni din familie, dintre prieteni sau dintre colegii de munca nu cunoaste sa fi avut manifestarile vreunei alte boli. Dar criminalii sunt in stare sa falsifice si sa defaimeze pentru a-si acoperi marsavele fapte. Ce ciudat, totul s-a declansat in 2 ore de la internarea in lagarul terorii ... si eu, mama ei, care eram nedespartita de ea nu am stiut nimic si nici vreun medic nu m-a informat.

Au fost invitati de catre managerul spitalului doar oameni „de casa” care sa-i scoata din incurcatura. Daca un singur om ca Profesorul Ovidiu Bajenaru – Seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, formeaza o comisie de unul singur inseamna ca el este unicul din tara. Eu ca mama a deputatei Liana Dumitrescu am solicitat o comisie si nu un om singur care sa evalueze, dar era omul lor de incredere. Eu il consider la fel de vinovat ca si pe ceilalti deoarece dansul a fost vocea care nu a permis sa fie transportata fiica mea la un alt spital de renume din Bucuresti, din tara sau din strainatate pentru a fi operata. Exista posibilitatea unei sanse de a fi salvata iar acest domn i-a luat-o. Noi am primit informatii ca in alte state ale lumii ar fi put fi salvata. De aici reiese ca a fost un mare complot la mijloc. Repet cu inversunare ca am cerut comisii specializate formate din oameni competenti din diverse centre medicale specializate in neurochirurgie care sa analizeze cazul. Nu a fost adus decat acest profesor care de fapt era si foarte arogant.

Eu ca mama nu am fost instiintata de aceasta boala de care vorbeste acest profesor. Aceasta boala de care vorbeste acest profesor a evoluat in numai 2 ore, totul incepand cu internarea fiicei mele deputat Liana Dumitrescu, pana atunci aceasta neavand decat simptomele unei dureri in ceafa, ori in urma tratamentului s-au format hematoame in locuri unde nu acuzase nici un fel de dureri.

Constat cu stupoare ca acest Profesor Doctor coordoneaza monitorizarea fiicei mele. De unde o coordoneaza moniotorizarea, din cosmos, cu Prunariu? Ca eu nu l-am mai vazut niciodata la fata din ziua in care si-a impus opinia de a nu o transporta pe fiica mea, stiind ca astfel nu-i lasa nici o sansa daca ramane in lagarul terorii. Mentionez ca am fost clipa de clipa alaturi de fiica mea pana pe data de 26 ianuarie cand mi-au interzis sa pot sa mai imi vad fiica sau sa o mai sustin in vreun fel.

La cererea mea expresa de a o trimite in strainatae pe fiica mea mi s-a spus ca acest profesor Bajenaru a solicitat alte state sa acorde sprijin in acest caz si a fost refuzat. Si noi am trimis documentele medicale ale cazului in America iar raspunsul a fost favorabil si ne-a luat 5-6 ore ca sa trimitem documentele pe e-mail.

Curios, noua ne-a luat multe ore ca sa transmitem documentele si sa primim un raspuns favorabil, iar dansului i-a luat putin timp ca sa obtina un raspuns negativ. Da, din nefericire, fiica mea este internata in lagarul terorii, in leaganul mafiei medicale unde s-a internat venind pe picioarele ei cu o durere de ceafa si in numai 2 ore au putut sa ii produca acea boala grava de care vorbesc. Nimeni nu stie mai bine ca mine, mama ei, care eram tot timpul nedespartita de ea si cu care impartasea orice problema de orisice fel si nivel, ce o durea pe fiica mea. Dicutiile de la colturile Spitalului Elias sunt doar acoperiri ale crimei organizate.

Da, pe data de 19 ianuarie am fost anuntata ca fiica mea trebuie operata de urgenta, anuntul fiind facut de catre Doctor Manolescu intr-o agitatie fantastica. Ea a intrat in operatie alaturi de Doctorul Voinescu si altii fara ca eu sa le dau acordul meu scris. Cine a mai vazut operatie pe creier care sa dureze mai putin de 2 ore.? Ce au facut acesti oameni? Ce au operat? De ce nu au depus efort sa o salveze? Sau nu sunt profesionisti? In America si la Spitalul Bagdasar-Arseni au fost facute interventii pe oameni cu creierii zburati si acestea au reusit iar interventii precum cea la care a fost supusa fiica mea sunt mereu reusite si nu raman niciodata nerecuperate sau nevindecate. Sau acestia au ascuns pe cei ce au produs aceasta boala fiicei mele ? Si spun acest lucru deoarece am fost supusa terorii de catre Doctorita Manolescu, de catre Conferentiar Panea, managerul Dimulescu, Berteanu, Safta si putatorul de cuvant Calu care de cate ori ma prindeau, mereu incercau sa ma convinga cu false argumente ca ei sunt nevinovati. Eu stiu un singur lucru ca cine se scuza, se acuza, fapt confirmat mereu cat am stat alaturi de fiica mea in spital.

Da domnilor, este deputat si de profesie notar, este foarte adevarat ca a implinit pe 20 ianuarie 38 de ani, voi furandu-i bucuria aniversarii, lucru pentru care va condamn. Ziua in care fiica mea trebuia sa fie la ceremonia intrarii spatiului romanesc in Europa pentru care a depus eforturi majore numai de dragul de a face ceva din iubire pentru Romania si profsie, i-a fost furata, si voi, repet, i-ati furat acest drept de a se bucura de succesele ei profesionale in calitate de Presedinte al Subcomisiei pentru Spatiu si ati favorizat pe cei ce nu merita sa se incununeze cu lauri, cei de la Agentia Spatiala, reprezentata de Ioan Marius Piso si de faimosul cosmonaut Prunariu care nu stiu decat sa traga foloase. De altfel acestia din urma sunt colegi la Clubul Rotary Marriot cu doctorul pediatru Catalin Chriac si cu Doctor Berteanu. Fiica mea a fost indumata de catre Ioan Marius Piso sa mearga la medicul Catalin Chriac ca o va ajuta sa vada ce problema este cu durerea din ceafa.

Se vede ca informatiile dumneavoastra despre Liana Dumitrescu sunt rauvoitoare deoarece rautatea si orgoliile dumneavoastra nu v-au lasat sa spuneti ca aceasta tanara nu era un simplu jurist, este notar, este un demnitar al statului roman, membru in 7 comisii parlamentare : Comisia juridica, de disciplina si imunitati, Comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor (din mai 2009), Subcomisia pentru Spatiu – Presedinta, Comisia pentru regulament, Comisia permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului privind Statutul deputatilor si al senatorilor, organizarea si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, Comisia speciala comuna pentru dezbaterea in fond, in procedura de urgenta, a Codului penal, a Codului de procedura penala, a Codului civil si a Codului de procedura civila (pana in iun. 2009) – Secretar si Subcomisia de Cod civil si Cod de procedura civila (pana in iun. 2009). Sa nu mai discutam ca incepand cu data de 1 februarie trebuia sa fie numita Secretarul Camerei Deputatilor.

Se vede ce interes ati avut fata de acest caz sau poate ca nu ati vrut sa faceti cunoscuta valoarea acestei tinere deputate.

Si eu inteleg disperarea celor care au provocat atata durere fiicei mele si familiei mele dar ma rog la Dumnezeu ca cei ce i-au facut rau sa aiba parte de aceiasi situatie ca a noastra. Oricum foarte multi dintre cei ce s-au ocupat de distrugerea fiicei mele au intrat in panica . Oare de ce ? De nevinovatie ? Pentru ca eu am mai spus un blestem: „Cei ce i-au vrut binele sa aiba parte de pace si de liniste iar cei ce i-au vrut raul sa nu aiba liniste ei si sapte generatii din familia lor” Si am sa ma rog la Dumnezeu cu atata ardoare si cu atata putere din sufletul meu pana se va implini acest blestem. Daca nu sunt vinovati nu au de ce sa se treama, dar teama de pe chipul Doctoritei Manolescu si reprosurile facute mie ca i-am blestemat copii, este semn clar de vinovatie.

Nu ma judecati ca blestem, dar nu suport si nu accept ce se intampla acum cu familia mea de oameni normali, oameni sanatosi, oameni muncitori si cu frica lui Dumnezeu.

Multumesc pentru sustinere Ancai Boagiu care a pus la dispozitie gratuit un avion pentru transportul fiicei mele, Robertei Anastase, Ministrului Telecomunicatiilor – Vreme, deputatei Oana Manolescu, domnului Arafat de la SMURD care a stat cu elicopterul pregatit asteptand numai acceptul de transport pentru a o duce pe Liana oriunde era nevoie, doamnei deputat Turcanu, Premierului, Presedintelui, deputatului Adrian Merka si deputatului Varujan Pambuccian si nu in ultimul rand tuturor acelora care au incercat din rasputeri sa salveze viata fiicei mele, Liana Dumitrescu si sa fie alaturi de noi.

Constantina Dumitrescu P.S. – Refuzul categoric de a o lasa pe fiica mea sa fie transferata la un alt spital stiind ca la spitalul Elias nu avea nici o sansa este o alta proba a vinovatiei si a incompetentei profesionale a acestor medici care distrug foarte multe vieti si va spun aceasta deoarece se plang de salarii si ca nu au oameni competenti cu care sa lucreze pentru ca oamenii buni nu stau alaturi de cei care distrug vieti. Oare atat de mult le-a pasat de viata fiicei mele sau de a lor ? Nu au vrut sa fie tratata in alte spitale pentru a nu le fi desconspirata vinovatia acolo ? Daca ar fi salvat-o sub orice forma as fi inteles de ce au retinut-o, dar asa, mai aduc inca o dovada a vinovatiei lor ca spitalul Elias este un lagar de executie ramas asa cum era stiut de pe vremea lui Ceausescu fara nici un pic de schimbare doar cu oameni mai parfumati, mai bine imbracati, mai orgoliosi, mai ingamfati, perfizi, plini de ura si duplicitari. Pacat ca timpul a trecut si calaii cei in varsta au reusit sa transmita celor tineri aceasta meserie a durerii.