Din partea Constatinei Dumitrescu, o mama indurerata, presedinta Asociatiei Macedonenilor din Romania

Va rog sa luati toate masurile posibile pentru a fi adusa o echipa de medici specializati in reanimare, medici de incredere din Romania si strainatate care sa o asiste zi si noapte pe fiica mea, deputat Liana Dumitrescu, deoarece pe zi ce trece sesizam tot mai multe nereguli care au dus la agravarea si deteriorarea starii de sanatate a acesteia. Cerem acest lucru deoarece in spitalul Elias criminalitatea este mare, se apara unul pe altul si pe cine au adus din afara au adus numai complici de ai lor care nu ne-au dat nici o sansa si i-au acoperit, ducand in eroare pe toata lumea.

Singurul specialist care a fost adus, a fost adus de catre noi, familia deputatei Liana Dumitrescu si este vorba despre Profesor Doctor Alexandru Vlad Ciurea de la spitalul Bagdasar-Arseni (fost numarul 9) din Bucuresti, caruia cei de la spitalul Elias i-au prezentat numai date eronate pentru a-i taia orice elan de a o ajuta pe bolnava.

Despre documente medicale sustin cu tarie ca sunt false deoarece nu ne-au parvenit decat cu foarte mare intarziere, intarziere in care au avut timp sa rupa o foaie si sa puna o stampila si sa scrie numai ce vor ei referitor la caz.

Profesorul Doctor Alexandru Ovidiu Bajenaru a refuzat pe deputata Oana Manolescu si ne-a refuzat pe noi, familia deputatului Liana Dumitrescu sa ne dea documentete medicale ale pacientei sub pretextul ca nu cunoastem medicina. O parte din documentele medicale ale bolnavei ne-a fost in sfarsit data dupa 48 de ore, timp suficient pentru a le falsifica.

Au refuzat cu indarjire sa o transporte in alte spitale specializate din romania sau strainatae atunci cand s-ar putut face acest lucru luindu-i cu buna stiinta sansa de a trai, ba mai mult eu mama ei, am gasit-o singura, langa patul fiicei mele, pe doctorita Simona Petrescu, cea care i-a administrat in prezenta mea, la internare, dozele de medicamente fiicei mele, care a ajuns pe picioarele ei la spitalul Elias numai cu o banala durere de ceafa si care in numai doua ore a transformat-o in leguma luindu-i posibilitatea de a vorbi sau de a se misca. Aceasta doctorita a fost pemanent asistata de catre medicul pediatru Catalin Chiriac de la spitalul Grigore Alexandrescu, presedintele Clubului Rotary Marriot Bucuresti si cand i-am sesizat ca tratamentul nu este corespunzator unui om care a venit la spital pe picioarele lui mi s-a spus ca acesta este efectul si am fost data afara din spitalul, fortata sa numai strau langa fiica mea, cu atata ura incat nu poate mintea unui om sa-si inchipie (de catre criminalii ficei mele).

Este adevarat ca medicamentul si-a facut efectul de catre ei dorit astfel incat in mai putin de 10 ore au bagat-o in coma profunda. De aceea va solicit in mod special o echipa din medici neurochirurgi din tara si strainatate, oameni capabili si integri, in numar considerabil care sa nu faca parte din mafia medicala si sa-i apere pe criminali. Consider ca la acest complot au luat parte multe alte persoane ale caror nume le voi dezvalui curand.

Va rog respectuos sa ma ajutati, sa numai credeti mafia medicala plina de criminali care executa diverse ordine.

Am transmis documentele in strainatate, cazul putea fi tratat.

Solicit anchetarea urgenta a acestui caz de catre Procuratura Romaniei.

Constantina Dumitrescu