UN BUCHET PENTRU TOATE FEMEILE TERREI

Desfasurata in perioada 21-23 martie 2008 in localitatea Caciulata, actiunea "Un buchet pentru toate femeile Terrei" a fost dedicata sarbatoririi a 7 ani de la infiintarea in cadrul Asociatiei Macedonenilor din Romania a Organizatiei de Femei, dar si celebrarii Zilei Internationale a Femeii.

Manifestarea a strans laolalta membre ale filialelor din Bailesti, Bucuresti, Craiova, Timis si Urzicuta. Ele au primit drept cadou un program artistic sustinut de catre ansamblurile folclorice de dansuri "Sonte" si "Copii Soarelui", carora li s-au alaturat Ani Irimia si Ariana Trifu in calitate de soliste. De asemenea ele au mai avut parte de un regal de poezie in limba macedoneana si in limba romana prezentat de catre copii care invata la clasele cu predare in limba macedoneana - limba materna.

Versurile rostite de micutii macedoneni precum si versurile cantecelor interpretate de catre micuta solista Adriana Trifu apartin doamnei Dumitrescu Constantina, presedintele organizatiei. Deasemenea femeile prezente la eveniment au mai putut admira si o parada a costumelor populare macedonene unele dintre ele vechi de peste 100 de ani.